27. apríla 2024

Letné svadby patria k tým najkrajším

Väčšina žien od detstva sníva o krásnej svadbe a hoci sú ich predstavy odlišné – niektoré chcú byť princeznami a iné uprednostňujú skôr minimalistický vzhľad, všetky nevesty spája rovnaká túžba – počas svadobného dňa chcú byť krásne a chcú sa cítiť výnimočne.     

Svadobný deň je často označovaný za jednu z najdôležitejších križovatiek v živote človeka. Je preto samozrejmé, že ženích aj nevesta sa naň nepripravujú jeden deň alebo jeden týždeň. No svadobné prípravy by nemali vyvolávať stres a svadba by mala byť najmä o romantike a o pohode, ktorú v deň „D“ vytvárajú všetci zúčastnení spoločne – svadobný pár i svadobčania. 

Keď snúbenci plánujú oficiálne spečatiť svoju spoločnú cestu životom, žiadne univerzálne či záväzné pravidlá dnes ohľadom svadobného obradu a svadobnej hostiny neexistujú. Aktuálne sú v kurze aj netradičné obrady na nezvyčajných miestach a populárne sú tiež rôzne exotické jedlá na svadobných hostinách.

Ak zveríte prípravu svadby do rúk agentúre, tá zabezpečí celý chod oslavy – od svadobných oznámení a výzdoby sály, cez kameramanov a fotografov, až po hudobnú produkciu a program do najmenších detailov. A zabudnúť netreba ani na prípravu menu na svadobnú hostinu, pomoc pri výbere šiat či svadobnej kytice.

V našich končinách sú mimoriadne obľúbené najmä letné svadby, ktorým pridáva na šarme a atraktivite teplé, slnečné počasie. Príjemné počasie dovoľuje viac vyniknúť nielen svadobnej kytici a oblečeniu novomanželov, ale aj dobrej zábave.

Je všeobecne známe, že medzi najromantickejšie svadby patria letné svadby v zakvitnutých záhradách, ktoré ponúkajú rozprávkovo krásne prostredie, plné voňavých kvetov a sviežej zelene. Táto atmosféra vytvára ideálne podmienky na to, aby sa deň sobáša mohol stať pre zamilovaný pár nezabudnuteľný.