2. mája 2024

Oblečenie, ktoré podporí sebavedomie

Súčasné módne trendy sa odkláňajú od farebnej strohosti a uprednostňujú žiarivejšie kúsky. Viva magenta je farbou roka 2023, ktorá je nabitá energiou a vášňou – je nielen krásna a zaujímavá, ale aj búrlivá a iskrivá.

Neprehliadnuteľná farba roka 2023 viva magenta je odvážna a nebojácna. Podporuje silu, elán a optimizmus. Sýty červeno-ružový odtieň s fialovo-vínovým nádychom dodáva energiu a podnecuje k zdravému sebavedomiu.

Výrazná zmes ružovej, fialovej a vínovočervenej farby má v sebe optimistického ducha, vyvoláva pocit nadšenia a radosti. Vyzdvihuje ženskosť a podporuje mladistvý vzhľad. Viva magenta je žiarivá, pôvabná a sexi, no nepôsobí gýčovito, ani agresívne.

Farba roka 2023 je skvelý hybridný odtieň, ktorý predstavuje dokonalú rovnováhu medzi teplom a chladom. Láka k experimentovaniu a umožňuje kreatívne vyjadriť svoj vlastný štýl.   

Hoci v minulosti boli v textilnom priemysle takéto odtiene považované za málo univerzálne, teraz sú na vrchole rebríčka módnych trendov a viva magenta je navyše aj skvelou voľbou na vytváranie rôznych farebných schém.    

Viva magenta sa výborne kombinuje s rôznymi kontrastnými farbami – zlatá, modrá, zelená a podobne. V kombinácii s neutrálnou bielou, béžovou a šedou dodá outfitom úžasný šmrnc, ktorý zaujme na prvý pohľad.