3. mája 2024

Máte doma vinotéku?

Aj vy patríte k milovníkom posedení v spoločnosti svojich blízkych? Vďaka vinotéke môžete mať v pohodlí domova malú, štýlovú vinárničku, ktorá spríjemní chvíle oddychu nielen vám, ale aj vašim priateľom.

Efektné tvary fliaš, originálne etikety a obaly, no najmä obsah, sú pýchou milovníkov značkových a prémiových vín, ktorí sa radi nechávajú uniesť vôňou zrelého hrozna a jedinečnou chuťou nápoja z tohto chutného ovocia.  

Vášniví vinári sa radi pochvália svojim archívom vín priamo doma, vo svojich kuchyniach či obývačkách, ktoré sú atraktívnymi doplnkami ich domácností. Vystavené vína na poličkách, vo vitrínkach a vinotékach sú ozdobami obydlí.

Skutočný pôžitok z nápojov však možno zažiť iba vtedy, ak sa víno nielen správne podáva, ale aj skladuje. Moderná vinotéka, okrem presného nastavenia stupňa chladenia, zabezpečuje aj konštantnú vlhkosť, potrebné prítmie a správnu polohu fliaš.  

Výrobcovia elektrospotrebičov svoje produkty neustále zdokonaľujú a neobišli ani vinotéky, ktoré disponujú nielen presnou elektronickou reguláciou teploty, dynamickým chladením a automatickým rozmrazovaním, ale aj inými vymoženosťami.    

Súčasné vinotéky potešia každého so zmyslom pre funkčnosť – sú ekonomické, efektívne, bezpečné a v každom čase sú pripravené poskytnúť ideálne chladené nápoje. O dokonalé skladovanie nápojov sa starajú namiesto svojich majiteľov.