3. mája 2024

Pozvánka na veľtrh do Norimbergu

Spoločnosť REHAU Window Solutions sa aktuálne sústredí na veľtrh Fensterbau Frontale 2024. Od 19. do 22. marca 2024 sa na veľtrhu v Norimbergu zameria na inovácie a interakciu s celým odvetvím okien a dverí.

Inovácie predstavené na veľtrhu Fensterbau Frontale 2024 tvoria základ pre nové a čoraz individuálnejšie možnosti od jedného partnera. Všetko v jednom – pre výrobcov, distribútorov a montážne firmy, ako aj pre architektov a dizajnérov od REHAU Window Solutions. Odborníci z odvetvia budú tak môcť získať informácie, inšpirácie a tiež priamy kontakt na obchodné príležitosti spoločnosti.

Spoločnosť REHAU Window Solutions je pravidelným účastníkom veľtrhu Fensterbau Frontale v Norimbergu, kde ukazuje, ako toto odvetvie profituje z čoraz väčšieho počtu inovácií na celom svete s možnosťou nakupovať na jednom mieste. Od 19. do 22. marca 2024 bude REHAU Window Solutions vystavovať svoje produkty na ploche 650 m2 a privíta odborníkov z celého sveta, aby sa dozvedeli o riešeniach budúcnosti pre svoje obchodné príležitosti. 

Ako prémiový systémový dodávateľ bude REHAU Window Solutions podporovať odvetvie svojimi jedinečnými odbornými znalosťami vo všetkých relevantných obchodných oblastiach a predstaví dokonalé profilové systémy, inteligentné produkty, digitálne služby, optimalizované príslušenstvo a integrovanú udržateľnosť. V oknárskom priemysle je REHAU Window Solutions renomovaným dodávateľom modulov pre individuálny úspech našich partnerov v súlade s mottom „Create Difference. Grow Business“, hovorí Carsten Heuer, generálny riaditeľ REHAU Window Solutions.

Inovácie REHAU Window Solutions, prezentované na veľtrhu v Norimbergu, sa zameriavajú na tieto témy:

•          All in One Partner – všetko od jedného partnera.

•          Profily vyladené k dokonalosti – zabezpečenie pre hlavné činnosti.

•          Pripravené na budúcnosť – inovácie a inšpirácie pre udržateľný úspech.

•          Bezkonkurenčná efektivita – nové riešenia pre nové obchodné príležitosti.

•          Udržateľnosť ako faktor úspechu – sme priekopníci. Včera. Dnes. Zajtra.

•          Create Difference. Grow Business – vytvárajte rozdiely, rozvíjajte podnikanie.

„REHAU Window Solutions bude aj v budúcnosti hnacou silou v tomto odvetví. Po kultovom WORLD OF WINDOWS 2022 a prelomovom Welcome ARTEVO Week 2023 nastavujeme v roku 2024 nové dimenzie v komunikácii – dôsledne personalizovaný zákaznícky zážitok so skutočnou pridanou hodnotou. Pre všetky cieľové skupiny. Tím REHAU Window Solutions sa teší na výmenu skúseností s odborníkmi z celého oknárskeho priemyslu,“ – hovorí Peter Kotzur, marketingový riaditeľ REHAU Window Solutions.

REHAU vás pozýva na veľtrh Fensterbau Frontale 2024 do Norimbergu od 19. do 22.3. – HALA 4 A, stánok 123.