27. apríla 2024

Jarný outfit vo farbách roka 2021

Jar každoročne prináša do šatníkov bohatú paletu farieb a vďaka tým svetlejším máme pocit, že všetko po zime ožíva. Aj tohtoročná sezóna prináša klasické i nadčasové kúsky, no tiež extravagantné módne úlety.

Aj vám sa už žiada vymeniť hrubé zimné šaty za svieže odľahčené modely? K jarnému počasiu bezpochyby patrí prechodná bunda či sako. Sú to kúsky, ktoré majú v dámskych šatníkoch svoje nezastupiteľné miesto. Kožená či tvídová bunda je fenomén, ktorý možno nosiť nielen k džínsom, ale aj k šatám a k sukniam. Ľahký prechodný kabátik poskytne pohodlie a dodá štýl. Jarné sako s nadčasovým strihom umožní vytvoriť akýkoľvek look – klasický, ležérny, moderný, elegantný i extravagantný.

Farbami roka 2021 je sivá a žltá. Tieto odtiene si iste obľúbite, pretože pripomínajú teplé slnečné dni, ktoré sa k nám práve blížia. Sivé a žlté odtiene sa výborne hodia k modrej a levanduľovej farbe. Je to svieža kombinácia, ktorá pôsobí romanticky. Okrem týchto TOP farieb sezóny môžete, samozrejme, vyskúšať aj stále obľúbenú pastelovú ružovú či jemnú broskyňovú, ktoré pôsobia nežne a žensky.

Každý človek pôsobí v nežných pastelových farbách maximálne mladistvo. Pastelové farby nie sú v móde žiadnou novinkou. Každoročne sa k nám pravidelne vracajú. Sú ženské a svieže, vhodné nielen pre romantičky, ale aj pre dámy, ktoré preferujú jemné odtiene. Vyniknú najmä na klasických kúskoch dámskeho oblečenia – na šatách a na blúzkach.